Familie poster avatar

Vorige Artikel 26 van 31 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Familie poster avatar

1. Vul alle velden in en plaats de bestelling

2. Stuur ons een foto van alle mensen die je op deze poster wilt hebben. Dit mag 1 foto zijn, maar dit mogen ook losse foto's zijn van iedereen (max. 2 foto's p.p.). Mail dit naar: info@dutch-lifestyle.nl onder vermelding van jouw ordernummer. TIP: Wij ontvangen graag foto's waarbij het kapsel duidelijk te zien is (het liefst van vooraf) en waarbij de haarkleur duidelijk zichtbaar is. LET OP: Huisdier telt als extra persoon. We gebruiken basic kleding, kleur naar wens. Wil je meer gepersonaliseerd (bijvoorbeeld prints, of ander model bovenkleding)? Informeer vooraf bij ons m.b.t. de meerprijs.

3. Wij gaan aan de slag binnen de genoemde levertijd en proberen de foto's zo goed mogelijk te vertalen naar een door ons gemaakte "avatar". Mochten we aan de hand van de meegestuurde foto’s nog vragen hebben, dan laten we dat via de mail weten. Anders hoor je van ons zodra de proefdruk klaar is, of de poster wordt verzonden (indien niet gekozen voor een proefdruk). 

Let op!

* Wij doen ons best om het zo goed mogelijk te vertalen naar een cartoonversie, dit zal natuurlijk wel iets afwijken van de werkelijkheid.

* Proefdruk is digitaal (Tweede proefdruk is v.a. €4,00 afhankelijk van de nieuwe wijizingen). Kies je niet voor een proefdruk, dan versturen wij de poster zoals wij hem hebben gemaakt. Een proefdruk is ervoor bedoelt kleine details te wijzigen en niet complete kapsels/poppetjes. Wil je toch iets geheel anders dan dat de foto in eerste instantie liet zien, dan zal hiervoor een meerprijs in rekening worden gebracht.

* Kleur kan altijd iets afwijken na het drukken (onoverkombaar verschil tussen beeldscherm en papier)

* Heb je specifieke wensen (accessoires,printjes,petten ed), laat het ons vooraf even weten; dit zit niet bij de kosten inbegrepen vanwege het meerwerk wat het behoeft.

* LEVERTIJD:  Wij streven ernaar het product met maximaal 14 werkdagen te verzenden, echter zijn we daarin ook afhankelijk van jullie. Wanneer het lang duurt voordat we reactie krijgen op een proefdruk, of er ontzettend veel gewijzigd moet worden - dan wordt het voor ons lastiger om deze levertijd waar te maken. Echter doen we daar altijd ons best voor. Wij leveren liever een maatwerk product naar tevredenheid af dan dat we het overhaast laten drukken en opsturen!

© 2017 - 2022 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel