Reasons I love being a (Grand)father

Vorige Artikel 21 van 31 Volgende
€ 23,95 (inclusief btw)

Reasons I love being a (grand)father

De familieposter kleur meets avatar in een vaderdagjasje!

Hoe plaats je deze bestelling?

1. Vul alle velden in en plaats de bestelling

2. Stuur ons foto's naar info@dutch-lifestyle.nl o.v.v. het ordernummer, Made by Mae neemt van de foto's het kapsel (bril, baard etc.) over van de personen. Laat in deze mail ook weten welke kleur kleding de poppetjes aan mogen hebben, dit mag je helemaal zelf invullen. Vergeet niet de namen bij de foto's te vermelden.

LET OP: De kleding is alleen beschikbaar met de mogelijkheden zoals je op ons voorbeeld  ziet. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een vrouw het shirt met lange mouwen en broek aan te trekken; geef dit duidelijk aan bij de bestelling. (Voorbeeld: Vrouw: Roze jurk, licht grijze schoenen - Man: Zwart shirt, blauwe spijkerbroek, zwarte schoenen - Kind 1 (12 jaar): Paarse jurk, zwarte schoenen, haarband)

3. Huisdieren zijn over het algemeen mogelijk, graag eerst overleggen met ons zodat wij kunnen inschatten of het mogelijk is of niet voordat de bestelling wordt geplaatst. Huisdieren tellen dan als extra persoon bij het plaatsen van de bestelling.

 

* Made by Mae doen hun best om het zo goed mogelijk te vertalen, soms kan dat natuurlijk wel iets afwijken van de werkelijkheid.

* Wil je extra toevoegingen zoals gezichtjes, accessoires etc. Dat kan tegen een meerprijs. Stuur ons voordat je bestelt even een mailtje :).

* Proefdruk is digitaal (Tweede proefdruk is €4,00)

* Kleur kan altijd iets afwijken na het drukken (onoverkombaar verschil tussen beeldscherm en papier)

* Levertijd 10-14 werkdagen

© 2017 - 2022 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel