Familie poster avatar full body

Vorige Artikel 10 van 31 Volgende
€ 23,95 (inclusief btw)

Familie poster kleur meets avatar

Een combinatie van onze twee bestsellers: De familie poster kleur & familie poster avatar.

Hoe plaats je deze bestelling?

1. Vul alle velden in en plaats de bestelling

2. Stuur ons foto's in 1 mail of wetransfer naar info@dutch-lifestyle.nl o.v.v. het ordernummer, wij nemen van de foto's het kapsel (bril, baard etc.) over van de personen. Laat in deze mail ook weten welke kleur kleding de poppetjes aan mogen hebben, dit mag je helemaal zelf invullen. (Let op: Zet dit in de mail en niet in het opmerkingenveld, die zien we niet direct wanneer we de bestelling openen. De mail koppelen wij altijd aan de bestelling.) 

LET OP: De kleding is beschikbaar zoals je op deze poster ziet. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een vrouw het shirt met lange mouwen en broek aan te trekken; geef dit duidelijk aan bij de bestelling. (Voorbeeld: Vrouw: Roze jurk, licht grijze schoenen - Man: Zwart shirt, blauwe spijkerbroek, zwarte schoenen - Kind 1 (12 jaar): Paarse jurk, zwarte schoenen, haarband). Wanneer we geen specificaties doorkrijgen, gaan we ervan uit dat we de kleuren/kleding naar eigen invulling mogen maken.

3. Huisdieren zijn over het algemeen mogelijk, graag eerst overleggen met ons zodat wij kunnen inschatten of het mogelijk is of niet voordat de bestelling wordt geplaatst. Huisdieren tellen dan als extra persoon bij het plaatsen van de bestelling.

 

* Wij doen ons best om het zo goed mogelijk te vertalen, soms kan dat natuurlijk wel iets afwijken van de werkelijkheid.

* Wil je extra toevoegingen zoals  accessoires etc. Dat kan tegen een meerprijs. Stuur ons voordat je bestelt even een mailtje :).

* Proefdruk is digitaal (Eerste proefdruk €2,00 - Wil je nog een proefdruk? Tweede proefdruk (ronde met wijzigingen) is €4,00)

* Kleur kan altijd iets afwijken na het drukken (onoverkombaar verschil tussen beeldscherm en papier)

* Levertijd ongeveer 14 werkdagen

© 2017 - 2022 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel