Familie poster avatar full body 2.0

Vorige Artikel 4 van 30 Volgende
€ 30,95 (inclusief 21% btw)

Familie poster kleur x avatar ADVANCED

Een combinatie van onze twee bestsellers: De familie poster kleur & familie poster avatar. Echter kan je bij de advanced versie van deze poster nog meer personaliseren. Waar de kleding bij full body basic is, personaliseren wij hier tot in detail (zie voorbeeld). 

Hoe gaat het verder in zijn werk?

1. Je hebt interesse in onze poster, TOF! Je mag alle velden invullen en de bestelling plaatsen! Let op: De prijs die je hier ziet is op basis van het illustreren van het poppetje en de "basis" kleding. Mocht je wensen hebben voor extra accessoires/uitgebreidde printjes, of twijfel je over of iets kan of niet; stuur ons dan even een mailtje voordat je de bestelling plaatst. Dan kunnen we samen kijken of het binnen  de prijs valt, of dat we kosten moeten berekenen voor meerwerk. 

2. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst mag je ons onder vermelding van het ordernummer de bijhorende foto's sturen. We ontvangen graag 1 foto per persoon (indien mogelijk graag een flatlay van de kleding + schoenen) van: Kapsel/gezicht, bovenkleding, onderkleding, schoenen (zijaanzicht). Dit mogen ook losse foto's zijn; als we van al deze elementen maar 1 duidelijk beeld hebben. Uiteraard mag je hierbij ook een omschrijving meesturen. Hoe concreter de informatie, hoe sneller wij aan de slag kunnen. Mailen naar: info@dutch-lifestyle.nl.

3. Wij gaan aan het werk om jouw gepersonaliseerde illustratie klaar te maken!

* Het is voor ons erg lastig om voor dusdanig gepersonaliseerde producten een concrete prijs in de webshop te zetten. Het kan wel eens voorkomen dat de wensen dusdanig ingewikkeld zijn (zonder daarover vooraf met ons gecommuniceerd te hebben), dat we het niet kunnen realiseren binnen het gegeven bedrag in de webshop. Hier zullen wij dan altijd eerlijk op terug komen en dan kunnen we samen kijken hoe we het kunnen aanpassen om het te kunnen realiseren.

* Huisdier telt als extra persoon

* Baby kan zittend erbij in luierpakje / in de kinderwagen / in wikkeldoek in de hand (graag aangeven wat je precies wilt)

* Eenmalige proefdruk is digitaal (Tweede proefdruk is v.a. €5,00 afhankelijk van de nieuwe wijizingen). Kies je niet voor een proefdruk, dan versturen wij de poster zoals wij hem hebben gemaakt. Een proefdruk is ervoor bedoelt kleine details te wijzigen en niet complete kapsels/poppetjes. Wil je toch iets geheel anders dan dat de foto in eerste instantie liet zien, dan zal hiervoor een meerprijs in rekening worden gebracht.

* Kleur kan altijd iets afwijken na het drukken (onoverkombaar verschil tussen beeldscherm en papier)

* Levertijd 3-4 weken (na ontvangst van betaling en alle definitieve info)

© 2017 - 2021 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel