Blog nr 5.

Relax momentje

Artikel 16 van 20

 

Als je denkt dat je armen tekort hebt dan komt het Corona virus om de hoek om de armen die je hebt nog een stukje korter te maken. 2 kids thuis, 1 daarvan eist alle aandacht op en de ander moet 2x per dag op tijd voor de laptop zitten voor thuisonderwijs en zijn schoolwerk daarna doen. Mijn partner werkt thuis en heeft mijn werkruimte nodig om ongestoord zijn werk te kunnen doen. En dan ben ik er nog die elke dag ervoor moet zorgen dat alle prachtige orders van Dutch-lifestyle en de groothandel met de post mee gaan. Daarnaast moeten de nieuwe artikelen online komen te staan, social media worden bijgehouden, artikelen maken die we zelf produceren, shop in shops bevoorraden en ga zo maar door. Ook dit komt nu allemaal op mijn schouders want alle hulp die ik had zit thuis.

Hoe hou ik het vol? Heel veel tot 100 tellen en alle vrije uren die ik heb inleveren. Nou hoor ik je denken dat is toch juist niet goed? Nee dat klopt maar wanneer ik dat niet doe is de werkdruk de volgende dag 2x zoveel. Het is op dit moment niet anders. Het is wat het is en je moet roeien met de riemen die je hebt. We zijn allemaal gezond, we zijn bij elkaar en wat ben ik toch blij dat ik zulke lieve klanten heb die orders blijven bestellen zodat ik een inkomen heb.

Maar toch moet ik (en ik denk heel veel andere ondernemers die nu in hetzelfde schuitje zitten) aan mezelf denken en zorgen dat mijn motor goed blijft draaien. Ik kwam in contact met Marijn via Instagram. Marijn is de moeder van Bruce, Levi (mijn zoon) zijn beste vriendje waarmee hij 7 jaar geleden op de kinderdagverblijf zat. We zijn het contact in de tussentijd verloren en toevallig kwam ze mijn bedrijf Dutch-lifestyle tegen op Instagram. We raakte aan de praat en zo stelde zij mij voor aan het gebruik van essentiële oliën van Young Living. Uhhu hoor ik je denken!?! Herkenbaar ik ben ook zo een nuchter figuur die eerst moet zien voordat ik geloof. In deze tijd ben ik toch op zoek naar enige ontspanning of andere manieren om mijn gemoedstoestand op pijl te houden dus ik waagde de kans. Eerder had ik al verschillende verhalen voorbij zien komen bij Marjon van Mama tot the max die via BLooming blends meer uileg geeft over deze oliën en welke werkingen de oliën kunnen hebben. Dit kan een fijne werking op volwassenen maar ook kinderen hebben. Bijvoorbeeld bij slaapproblemen. Een paar dagen later ontving ik mijn eerste starterkit. In deze kit zat een diffuser, starterset met diverse oliën, receptenboekjes voor diverse werkingen en ik ontving een welkomstpakket met rollers, pipetje en inhalator zodat je de oliën naast de brander ook op andere manieren kunt gebruiken. Bijvoorbeeld via je huid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik geloof nu echt dat oliën en geuren je gemoedstoestand kunnen beïnvloeden. Ik heb de diffuser vanaf het moment dat ik hem heb ontvangen elke dag aanstaan. De geuren zijn fijn en niet overheersend. Wanneer ik moe ben ik de ochtend dan doe ik er energieke oliën in zodat je een oppepper krijgt zoals de Peppermint en Lemon geur. Dit kan natuurlijk ook in de middag tegen een middagdip. In de avond kies ik voor een geur die wat rustiger en relaxter is zoals de oliën Stress away en Frankincense. Het voelt dan net of je in een welness zit alleen dan thuis op de bank of achter mijn laptop. Naast dat ze lekker ruiken hebben de oliën ook nog een fijne werking. De Peppermint zorgt er bij verkoudheid voor dat je luchtwegen open gaan. De geur doet mij erg denken aan Vicks blue. Ook het recept voor hoofdspanningen worden hier al goed gebruikt. Deze gebruik ik door de olie in een roller te doen zodat ik af en toe wat op de bovenkant van mijn handen kan smeren en zo af en toe de geur opneem. Dit zijn uiteraard geen geneesmiddelen maar kunnen wel wat verlichting geven.

Ik raad deze oliën zeker aan iedereen aan die van lekkere geurtjes houdt en af en toe de rust willen zoeken in hun eigen huis. De deze diffuser is dat zeker mogelijk.

 Wil jij meer informatie over deze olien? Neem dan contact op met Marijn via  Secret Living.

 

 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel