Moederdag Botanical

Vorige Artikel 4 van 31 Volgende
€ 23,95 (inclusief btw)

Moederdag Botanical

1. Vul alle velden in en plaats de bestelling

2. Stuur ons een foto van alle mensen die je op deze poster wilt hebben. Dit mag 1 foto zijn, maar dit mogen ook losse foto's zijn van iedereen. Mail dit naar: info@dutch-lifestyle.nl onder vermelding van jouw ordernummer. TIP: Wij ontvangen graag foto's waarbij het kapsel duidelijk te zien is (het liefst van vooraf) en waarbij de haarkleur duidelijk zichtbaar is. LET OP: Huisdier telt als extra persoon.

3. Wij gaan aan de slag en proberen de foto's zo goed mogelijk te vertalen naar een door ons gemaakte "avatar". Als je niet voor een proefdruk hebt gekozen, sturen we binnen de genoemde levertijd de poster per post op. Heb je wel voor een proefdruk gekozen, dan hoor je van ons zodra we deze klaar hebben (of eerder vragen hebben).

Let op!

* Wij doen ons best om het zo goed mogelijk te vertalen naar een cartoonversie, dit zal natuurlijk wel iets afwijken van de werkelijkheid.

* We gebruiken basic model kleding (truien).  Voor prints/afwijkende kleding graag eerst contact opnemen via: info@madebymae.nl. Dit i.v.m. meerwerk en meerprijs.

* Proefdruk is digitaal (Tweede proefdruk is €4,00). Kies je niet voor een proefdruk, dan versturen wij de poster zoals wij hem hebben gemaakt. Stuur je na de eerste proefdruk andere foto's aan de hand waarvan we wijzigingen moeten maken; omdat de eerder gestuurde foto's geen correct beeld gaven (bijvoorbeeld ander kapsel), dan zal hiervoor wel een meerprijs in rekening gebracht worden - afhankelijk van de gewenste wijzigingen. Een proefdruk is ervoor bedoelt kleine details te wijzigen en niet complete kapsels/poppetjes.

* Kleur kan altijd iets afwijken na het drukken (onoverkombaar verschil tussen beeldscherm en papier)

* Heb je specifieke wensen (accessoires,printjes,petten ed), laat het ons vooraf even weten; dit zit niet bij de kosten inbegrepen vanwege het meerwerk wat het behoeft.

* LEVERTIJD: De levertijd voor dit product is 14 werkdagen. Wij streven er altijd naar ruim binnen deze periode te leveren; echter zijn we daarin ook afhankelijk van jullie. Wanneer het lang duurt voordat we reactie krijgen op een proefdruk, of er ontzettend veel gewijzigd moet worden - dan wordt het voor ons lastiger om deze levertijd waar te maken. Echter doen we daar altijd ons best voor. Wij leveren liever een maatwerk product naar tevredenheid af dan dat we het overhaast laten drukken en opsturen!

© 2017 - 2022 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel