Best mom illustratie

Vorige Artikel 2 van 31 Volgende
€ 35,95 (inclusief btw)

Best mom illustratie

1. Je hebt interesse in onze gepersonaliseerde illustratie, TOF! Je mag alle velden invullen en de bestelling plaatsen! Let op: De prijs die je hier ziet is op basis van het illustreren van het poppetje en de "basis" kleding. Mocht je wensen hebben voor extra accessoires/uitgebreidde printjes, of twijfel je over of iets kan of niet; stuur ons dan even een mailtje voordat je de bestelling plaatst. Dan kunnen we samen kijken of het binnen  de prijs valt, of dat we kosten moeten berekenen voor meerwerk. Kindjes kunnen op de arm getekend worden, zoals in het eerste voorbeeld óf staand erbij óf als baby in een wikkeldoek op de arm.

2. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst mag je ons onder vermelding van het ordernummer de bijhorende foto's sturen. We ontvangen graag 1 foto per persoon (indien mogelijk graag een flatlay van de outfit) van: Kapsel/gezicht, bovenkleding, onderkleding. Dit mogen ook losse foto's zijn; als we van al deze elementen maar 1 duidelijk beeld hebben. Uiteraard mag je hierbij ook een omschrijving meesturen. Hoe concreter de informatie, hoe sneller wij aan de slag kunnen.

3. Wij gaan aan het werk om jouw gepersonaliseerde illustratie klaar te maken!

* Het is voor ons erg lastig om voor dusdanig gepersonaliseerde producten een concrete prijs in de webshop te zetten. Het kan wel eens voorkomen dat de wensen dusdanig ingewikkeld zijn (zonder daarover vooraf met ons gecommuniceerd te hebben), dat we het niet kunnen realiseren binnen het aangegeven bedrag in de webshop. Hier zullen wij dan altijd eerlijk op terug komen en dan kunnen we samen kijken hoe we het kunnen aanpassen om het te kunnen realiseren.

* Eenmalige proefdruk is digitaal (Tweede proefdruk is v.a. €5,00 afhankelijk van de nieuwe wijizingen). Kies je niet voor een proefdruk, dan versturen wij de poster zoals wij hem hebben gemaakt. Een proefdruk is ervoor bedoelt kleine details te wijzigen en niet complete kapsels/poppetjes. Wil je toch iets geheel anders dan dat de foto in eerste instantie liet zien, dan zal hiervoor een meerprijs in rekening worden gebracht.

* Kleur kan altijd iets afwijken na het drukken (onoverkombaar verschil tussen beeldscherm en papier)

* WIj streven ernaar alles binnen 4 weken te verzenden (vanaf het moment dat alle informatie binnen is)

© 2017 - 2022 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel