Blog nr 8.

Tijd om onze getuigen te vragen

Artikel 1 van 8 Volgende

Tijd om onze getuigen te vragen

Het is al even geleden dat wij een update hebben gegeven over ons huwelijk. Het is een beetje anders gelopen dan dat we zelf wilden. We hebben aan onze toenmalige weddingplanners aangegeven in Ibiza te willen trouwen. Ibiza is voor ons speciaal en hebben wij onze hart en ziel liggen. Voor ons zou het een droomhuwelijk zijn en waarom dan ook niet voor deze droomhuwelijk gaan. De weddingplanners waar we mee samenwerkten zouden op zoek gaan naar een leuke locatie etc. Nadat een half jaar niks horen hebben we zelf steeds aan de bel moeten trekken. Uiteindelijk kwam het erop neer dat ze niet de expertise hadden voor een huwelijk in Ibiza. Een half jaar onze tijd verdaan. Dit alles was nog voor de nare Cor… . Wij baalden natuurlijk als een stekker. En we konden weer op zoek naar een andere weddingplanner. We hadden juist een weddingplanner in de hand genomen omdat wij het beiden ontzettend druk hebben.

We hebben onze huwelijk een poos verzet en we zijn nu bijna 3 jaar verloofd. We hebben een nieuwe weddingplanner die echt geweldig is. Ze is meteen op zoek gegaan en heeft al leuke ideeën. We hebben een prachtig restaurant uitgezocht aan de voet van de Es Vedra. We hebben nog geen datum maar het staat wel vast dat we juni 2022 gaan trouwen. De verdere foto’s ga ik nog even geheim houden omdat de gasten nog van niks weten.

Onze volgende stap is om alvast de getuigen te vragen. Dat was best wel een lastige keuze omdat we in Nederland voor de wet “trouwen” en in Ibiza formeel. Dus de getuigen moeten bij beiden aanwezig zijn. Uiteindelijk hebben we voor onze beste vrienden gekozen. In deze blog laat ik zien hoe we onze getuigen gevraagd hebben.

Ik ben vaste klant bij Kaartje2go. Op hun site zag ik dat je daar hele leuke trouwkaarten kunt laten maken. En ook kaarten om op een leuke manier je getuigen te vragen. Via Kaartje2go kies je heel gemakkelijk een kaart uit die je leuk vindt en je kan hem gemakkelijk aanpassen naar eigen wens. Bijvoorbeeld door een andere tekst of persoonlijke foto toe te voegen. Voor 20:00 uur besteld dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. En je kan eerst een gratis proefdruk laten maken. Wat ik ook echt een hele leuke optie vind is dat je een cadeau kan toevoegen. Ik heb gekozen om een rosé wijn toe te voegen aan de kaart. Ik heb niks verteld en de fles met kaart in een cadeauverpakking gegeven aan mijn vriendin. Dit is toch een super leuke manier om je getuige te vragen? Via Kaartje2go kan je ook hele sets voor je trouwdag bestellen. Zo ben je in een handomdraai klaar met je kaarten zoals, save the date, menu, en trouw uitnodigen en heb je meer tijd om andere belangrijke zaken te regelen. Er komt namelijk echt veel bij kijken.

 

 

© 2017 - 2021 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel