Blog nr. 7

One2track GPS horloge

Artikel 14 van 20

Het moment dat je kind voor het eerst buiten gaat spelen. Hoe pak je dat aan? Amora wordt in maart 4 jaar en dan komt ze ook steeds dichter bij het moment dat ze alleen buiten gaat spelen. Ik heb zo vaak met Levi gehad dat hij in een split second verdwenen was en ik hem niet meer kon vinden. Jeetje wat krijg je het dan benauwd.

Voor Amora heb ik een GPS horloge ontvangen van One2track en dat is niet een normale horloge maar met deze GPS horloge kan je dus ook bellen, gebeld worden, berichtjes ontvangen en via GPS via je app kan je zien waar je kind uithangt. Is ze nog bij de speeltuin waar ze afsprak om te blijven? Of is ze ergens anders naartoe afgedwaald? En ook op vakantie is deze GPS horloge een aanwinst. De horloges van One2track zijn binnen de EU ook werkzaam en kan je dus ook gebruiken op vakantie en dagjes weg. Zo weet je altijd waar je kind zich bevind.

Het design is voor de kindjes ook erg belangrijk omdat ze het horloge wel moeten willen dragen. Voor Amora heb ik gekozen voor de pink kleurige connect move. Deze is geschikt en heeft een begrijpelijk menu voor jonge kindjes. Je ontvangt de GPS horloge inclusief pre-paid simkaart met starttegoed en je kan als extra optie een screenprotector bijbestellen. Ook voor de oudere kinderen is de horloge geschikt. Je kan gemakkelijk laten weten dat het eten klaar staat mocht je kind de tijd zijn vergeten om thuis te komen.

Gaat jouw kindje ook binnenkort voor het eerst naar buiten? Of ben je hem/haar regelmatig kwijt? Dan kan je dat oplossen met deze GPS horloge en je kan de horloge nu extra voordelig shoppen met 10% korting met de code: Kerst10

SHOP HIER

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel