Blog nr. 8

Een bril met gevoel

Artikel 13 van 20

Een bril met gevoel

Voor een bril hoef je je al lang niet meer te schamen. Vroeger vond ik het totaal niet hip bij mijzelf. Maar sinds ik zelf een bril draag en merk hoeveel rust mijn ogen krijgen en daardoor ook minder hoofdpijn raad ik het zeker ook andere mensen aan. Daarnaast zijn er tal van mooie monturen te vinden die goed staan. Ik heb een minimale + en – sterkte en een sterke cilinder en prisma afwijking. Ik raad daarom ook iedereen aan om een oogmeting te laten doen bij een goede optometrist.

 

 

Elke 2 jaar laat ik een nieuwe oogmeting doen. Ik ging naar Hans Anders Hoorn omdat het weer tijd was hiervoor. Eva verwelkomde mij hartelijk. Zij zit al 30 jaar in het vak dus ik wist dat ik in goede handen was. Hans Anders heeft diverse moderne meetapparatuur om de juiste waardes te bepalen. Daarnaast kun je voor je gehoor hier goud terecht.

 

 

Wist je trouwens dat je voor kinderen beter vroeg kan starten met een bril wanneer ze dat nodig hebben? Dit omdat je ogen dan een zetje hebben van de bril om zich te corrigeren en zo worden de oogjes een handje geholpen.

Na diverse metingen gedaan te hebben zoekt Eva met mij een bril uit die bij de vorm van mijn hoofd staat. Ik kan gelukkig veel brillen hebben. Ik heb er een aantal gepast en oordeel zelf wat mijn het mooiste staat! Hans Anders heeft heel veel prachtige monturen voor een betaalbare prijs. Echt voor ieder wat wils. Je 4 favoriete brillen leg je in het bakje en dan wordt er samen bekeken wat bij jou het beste past. Voor mij ideaal omdat ik nogal een twijfelkont bent.

 

 

Als je jouw droombril hebt gevonden wordt de bril digitaal afgemeten naar de stand van je oog. Hierna wordt je bril besteld en gemaakt. Ik heb gekozen voor een prachtige Swarovski bril en ben er super blij mee. 

 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel