Blog nr 2.

Een dagje weg! ....... Julianatoren

Artikel 19 van 20

Julianatoren

 

We ontvingen een leuke verassing van de Julianatoren! Namelijk een uitnodiging om met ons gezinnetje te komen kijken in hun park. Dat vonden wij en natuurlijk de kids super leuk! Wij zijn er nooit eerder geweest en hadden uiteraard wel zin in een leuk uitje zo in de zomervakantie. Zo gezegd zo gedaan. Datum gepland en gaan met die banaan. Onderweg naar Julianatoren begon het keihard te regenen! En niet een klein beetje maar echt een wolkbreuk met straten die onderliepen. We reden door waterplassen die wel 10 cm diep waren. We waren op de helft van onze bestemming Apeldoorn en we hebben getwijfeld om met de auto om te keren en weer terug te rijden. Dit hebben we niet gedaan want de weersvoorspelling gaf aan dat het droog zou zijn wanneer we aan kwamen. Toen we bij de Julianatoren aan kwamen was het ook inderdaad net gestopt met regenen.

Hup de auto uit en het park in! Levi had er zoveel zin in en leek wel zo een stuiterbal die op het randje van een tegel stuitert. Zo een ongeleid projectiel die je niet kan volgen haha. Als eerste zijn we naar een binnenspeelplaats geweest waar Jul’s piratennest en Jul’s simulator waren. Er stond een klein springkussen en grote lego blokken ideaal voor Amora om daar even haar benen te kunnen strekken van de lange auto rit. De mannen zijn in het piratennest geweest waar ze op een nep paard gingen zitten die ook echt bewoog. Op het scherm voor hun werd er een film afgespeeld waar skeletten tevoorschijn kwamen waar ze op moesten schieten met een nep pistool. Hierna gingen we naar buiten het park in. Er is een dino gedeelte waarbij je met een auto langs allemaal dino’s reed. De dino’s bewogen en brulde. Samen met Amora zijn we in meerdere attracties geweest zoals de dino auto’s, theekopjes, olifantenmolen etc. Ze vond het helemaal geweldig en leuk. Haar grote broer is in de wat spannendere attracties geweest zoals het spookhuis, vuurtoren, varende piraat etc.

Toen het weer een beetje begon te regenen zijn we een hapje gaan eten bij de Dino cafetaria. Daarna hebben we nog een klein rondje gelopen omdat Levi nog lang niet uitgespeeld was en zijn we daarna richting de auto gegaan en naar huis gereden. De 2 kids zijn onderweg naar huis in de auto in slaap gevallen. Het was echt een onwijs leuke dag. Dit was de eerste keer dat we met Amora naar een pretpark zijn geweest en het was super leuk voor haar. Het personeel was super vriendelijk met in- en uitstappen en hielp af en toe met Amora tillen als we uit een attractie wilden stappen.

Tot en met 1 september zijn er bij Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken. Tijdens de zomerweken, op de zaterdagen 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus, zijn er speciale Zomeravonden met elke avond een ander thema. Op de eerste Zomeravond genieten bezoekers van het thema ‘Het Wilde Westen’. Op de avond zelf zijn er diverse shows en activiteiten met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Het Apeldoornse pretpark is op alle Zomeravonden tot 20 uur geopend.

Goud van het Wilde Westen

In de grote parkshow ‘Het Goud van het Wilde Westen’ nemen Jul & Julia de bezoekers mee naar het land van de cowboys en indianen. Treed in de voetsporen van opa Julius en ontdek de geheimen van het spannende, maar vooral swingende Wilde Westen.

Diverse thema shows

In het Apeldoornse pretpark zijn diverse shows bij te wonen. Zo leren de kinderen de stoere cowboy danspassen bij Jul’s Wild West Show en schittert ook Julia in haar eigen Wild West Show.  Cas de Ranger is deze avond ook te zien in zijn show ‘Cas de Ranger LIVE’ waarin hij de bezoekers klaar stoomt om de nieuwe Experience te ontdekken.

Koken met Mevrouw Suikerspin LIVE

Met 600.000 views op Youtube is ‘Koken met Mevrouw Suikerspin’ ontzettend populair. Reden genoeg voor het Apeldoornse pretpark om in samenwerking met Inventum, sponsor van de keukenapparatuur, de show met de geliefde Mevrouw Suikerspin LIVE uit te voeren. 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel