Blog nr. 4

Trouwblog 1: De eerste stappen

Artikel 17 van 20

Trouwblog 1

 

Daar is ie dan! Mijn eerste blog over de voorbereidingen van ons huwelijk. Waar moet ik beginnen. Misschien maar bij het begin. Brian en ik zijn sinds 25 februari 2012 bij elkaar. Ik heb uit mijn eerdere relatie 1 zoon van 10 jaar Levi en samen hebben wij een pittige meid van nu 19 maanden oud. Vorig jaar oktober heeft Brian mij ten huwelijk gevraagd op vakantie in Fuerteventura. Bij thuiskomst kreeg ik vaak meteen de vraag wanneer gaan jullie trouwen? Uhhhh tja daar moesten we het allemaal nog over hebben. Maar ik had geen idee waar ik moest beginnen. 

We hadden samen wel wat basis dingetjes besproken. Wanneer zouden we willen trouwen? Waar? We vinden alle 2 eind augustus wel een mooie periode. Het is dan niet te koud en niet te warm. Al heeft dat in Nederland niet veel te zeggen maar toch. Met de datum hebben we verder niet zoveel. Het is onze droom om in het buitenland zoals Frankrijk te trouwen. Maar we beseffen ons ook dat het voor sommige mensen niet haalbaar is omdat ze niet zo mobiel zijn. Onze 2e keuze gaat naar een landhuis/kasteel in de omgeving van de Utrechtse heuvelrug. 

Via Instagram kwam ik erachter dat er bij Fort resort beemster in Purmerend een trouwbeurs was in oktober 2019. Jep een jaar later maar hey! Beter laat dan nooit toch ????. Dat was dus onze eerste stap. Daar aangekomen was een mooie kennismaking naar een bruiloft toe. Je ziet globaal wat er allemaal bij komt kijken. Ringen, taarten, trouwpak, trouwjurk, weddingplanner, photobooths, drones om je bruiloft te laten filmen en weddingplanners. Ik heb daar een afspraak gemaakt om trouwjurken te gaan passen joepie! Super spannend en nieuw allemaal. Een leuke beurs maar voor de bruiloft die ik voor ogen heb was de trouwbeurs iets te standaard om het even simpel te zeggen. Een bruiloft is nooit standaard maar ik kon er niet mijn ideeën in kwijt. Er waren ook slechts 10-15 bedrijven die meededen. En ik wist dat er veel meer moest zijn. 

Door de trouwbeurs ben ik bedrijven gaan opzoeken via Instagram. Ik vind dat een fijn platform omdat je aan de foto’s meteen een goede impressie hebt van wat ze aanbieden. 

Ik kwam zo uit bij een aantal accounts die ik hieronder zal benoemen. Ik benoem ze niet allemaal maar degene die ik benoem zijn zeker de moeite waard om te volgen als je ook met je bruiloft bezig bent. 

@kleinfeldbridal 

@toptrouwlocaties

@hetbruidshuys

@weddingsbruidsmode

@weddingmusthave.nl

@wedding.events.prints

Via top trouw locaties hebben we een boek ontvangen vol met handige tips, budget planners en heel veel inspiratie voor locaties. Wij hebben in dit boek één van onze favoriete locaties gevonden. 

In Januari mogen wij naar het trouw event van Het Bruids huys. We gaan daar nog meer inspiratie op doen. Later dus nog een vervolg op deze blog. 

 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel