Blog nr. 9

Summer outfit by Norah

Artikel 12 van 20

 

 

Sinds februari hebben wij in het hartje van Hoorn een leuke nieuwe winkel. Wij mogen onze stad namelijk verblijden met een Norah. Deze damesmodezaak is een echte aanwinst voor Hoorn. Zelf ken ik Norah van mijn tante die werkte bij de Norah in een ander filiaal ver bij Hoorn vandaan en ik zag haar wel eens prachtige kleding showen. 

Ik heb een kijkje genomen in de winkel in Hoorn en de winkel heeft voor ieder wat wils. Van maatje 36 tot en met 48. Wekelijks wordt de collectie aangevuld met nieuwe items, altijd geïnspireerd op de leukste trends en in de kleuren van het seizoen. Je herkent een Norah collectie aan de toffe prints, unieke stijlen en vernieuwende pasvorm. Voor elke gelegenheid en elk moment. Zo vind je gemakkelijk een fantastisch nieuwe outfit bij die perfect bij jouw moment past! Als je in de winkel kijkt wordt je al vrolijk van de mooie printjes en aankleding van het interieur. 

De dames die bij Norah werken waren heel vriendelijk en behulpzaam. Als je er niet uitkomt bij het passen dan wordt je met veel liefde geholpen. Ik ben uiteindelijk geslaagd voor een groene jurk, met gevlochten riem en een spijkerjasje. Is de winkel te ver voor jou of wil je liever vanuit je luie stoel kleding shoppen dan kan dat heel gemakkelijk via de website klik hier.

 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel