Blog nr. 13

Moodies maken mij zelfverzekerd

Artikel 8 van 20

Moodies undies

 

Ben jij al bekend met menstruatie ondergoed? Veel vrouwen onder mijn volgers struggelen met menstruatie problemen zoals ik. Daarom heb ik een blog geweid over dit onderwerp. In deze blog lees je de voordelen van menstruatie ondergoed en hoe werkt menstruatie ondergoed nou precies? Want de eerste gedachte bij mensen is dat menstruatie ondergoed niet hygiënisch is. Nou ik kan je vertellen dat er heel goed nagedacht is over het design van hun menstruatie ondergoed en de antibacteriële werking hiervan bij Moodies. Maar meer uitleg hierover verderop in deze blog.

Zelf heb ik altijd een vorm van heftige menstruatie gehad. 7 dagen lang en veel bloedverlies. Zo erg dat ik vroeger wel eens flauw viel hiervan. De dokter schreef op mijn 12e/13e al de beruchte Diana pil voor en zo werd het ergste deel beholpen maar evengoed is het altijd heftig geweest. Als tiener vond ik het vreselijk om de hele dag tampons en inlegkruisjes te dragen. En dat voor 7 dagen lang dag en nacht dus na een paar dagen ben je down under geïrriteerd en je voelt je onzeker helemaal op deze leeftijd. Als ik toen Moodies had gehad weet ik zeker dat het een hele verademing zou zijn geweest. Ze hebben namelijk een speciale lijn voor tienermeiden.

Ik ben op latere leeftijd gaan kijken wat ik kan doen om mijn menstruatie behaaglijk te maken want dit belemmerde echt mijn werk. Ik ben toen erachter gekomen dat de laagte dosering pil een pil is die je doorslikt en je geen stopweek hebt maar wel tussendoor bloedingen kan krijgen. Het nadeel hiervan is dat je niet weet wanneer en hoeveel. Ik ben dit gaan uittesten en naast dat ik dus van de hoogste hormoon dosis naar het laagste ging had ik nu veel minder bloedverlies. Van 7 dagen naar nog geen dag en minimaal bloedverlies. Als ik weer lid ben van het rode kruis heb ik nu totaal geen zin om tampons of andere poespas. Ik kan je vertellen dat Moodies echt perfect is voor deze momenten. 

Moodies zijn er in heel veel type broekjes van boxershorts, hipsters, en kanten broekjes tot zwembroekjes voor ieder type bloedverlies van ligt tot hevig. Moodies zijn zelfs geschikt om te dragen als zwangerschapsondergoed.

Hoe werkt het nou precies?

Het kruisje van de Moodies is maar 2 tot 3 mm dik en hier zitten 3 lagen technische stoffen in verwerkt. Dit maakt de broekjes dun en absorberend. Zo hou je zonder maandverband, tampons of cups een droog gevoel en lekt niet door gedurende 8 tot 10 uur.

De eerste laag stof staat in contact met de huid. Deze stof is een zachte sportstof die snel vocht doorlaat, waardoor je een droog gevoel behoudt. Deze laag heeft een antibacteriële wassing ondergaan waardoor er geen geur ontstaat.

De tweede laag is een absorberende antibacteriële badstof deze verspreidt het vocht. Hierdoor is het hygiënisch en komt er amper geur vrij.

De derde laag is een waterafstotende stof die het voorkomt dat je doorlekt.

Wat ik fijn vind om te weten bij Moodies undies is dat de stoffen dus een antibacteriële wassing hebben ondergaan. Dat betekend dat de bacteriën gedood worden en de huid en slijmvliezen beschermd worden tegen ontstekingen en infecties en zo een onprettige geur voorkomt.

De broekjes zitten fijn en het voelt niet alsof je een dikke lap tussen je benen hebt hangen. Ze zitten comfortabel en je voelt je ondergoed niet zitten. Het hangt van je bloedverlies af wanneer je een schone aantrekt maar in princiepe kan je de undies 8 tot 10 uur aanhouden. 

En een andere fijne bijkomstigheid is dat een vrouw gemiddeld zo’n 250 tot 300 tampons/maandverband weggooit. De natuur heeft 500 jaar nodig om dit af te breken! Met deze onderbroeken doe je ongeveer 3 jaar. Naast dat je dus de natuur een handje helpt kan je ook de winst in je portemonnee uitrekenen.  Op de site van moodies geven zij tips hoe je de undies lekker fris kunt houden.

Zou jij Moodies menstruatie ondergoed eens willen testen? Dan kan dat nu extra voordelig door de code: DUTCH15 te gebruiken! En bevalt het je niet? Dan ontvang je binnen 40 dagen je aankoopbedrag retour zonder vragen!

                                                       

 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel