Blog nr. 14

Sportief uit bij het HUP hotel

Artikel 7 van 20

Wij mochten met ons gezinnetje van vijf overnachten bij het HUP hotel. Naar aanleiding van mijn Instagram post kreeg ik veel vragen van jullie. Wat is er allemaal te doen? Hoe was het eten? Hoe waren de kamers etc. Nou deze vragen ga ik allemaal beantwoorden in deze blog.

HUP is het sportiefste hotel van Nederland mét de leukste sportclub. Hier kan alles. Ze bieden er enorm veel ruimte aan. Het is aan jou hoe je het invult. Hier kun je fitnessen, bowlen, fietsen, tennissen, voetballen, golfen, basketballen en nog veel meer. Doe alles wat je maar wilt. Of juist helemaal niets. Want ook relaxen is een sport.

Wij hadden er een rit van 2 uur met de auto op zitten en de kinderen hadden zich heel erg goed gehouden in de auto dus die lieten we eerst de benen strekken. Bij de receptie van het hotel is een hele leuke glijbaan naar de 1e verdieping. Dat was natuurlijk helemaal leuk voor de kids. Wij gingen na het inchecken eerst lekker lunchen in de sports bar. De lunch was echt voortreffelijk.

Daarna gingen we de kamer bekijken. Wij hadden een MATCH room. Dat zijn twee aangrenzende kamers met als tussendeur een tafeltennistafel die uiteraard ook helemaal open kan. De kamers waren schoon, mooi en netjes. Met ook weer alle sportieve details die overal terugkomen in het hotel.

Aangrenzend is er een Monkey Town en Street Jump. Monkey town is bij het verblijf inbegrepen. Uiteraard zijn wij bij Monkey Town geweest en hebben wij in de avond een film gekeken in de film room! Er is zoveel te doen. Er is zelfs een sauna en zwembad. Voor de kleintjes is er ook volop animatie en kunnen ze zelfs naar een kids club van 9-12 uur zodat jij lekker even je eigen ding kan doen. En de kids club zag er ook heel leuk uit.

Het ontbijt was zeer uitgebreid, verse broodjes, diverse soorten koffie, fruit, zuivel en er werden ook vers eieren en pannenkoekjes gebakken. Wij hebben echt genoten. Ik raad je wel aan om minimaal 2 dagen te gaan. Één dag vonden wij eigenlijk wat te kort en hebben heel veel niet kunnen doen daardoor. Maar dat is een goed teken!

 

 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel