Blog nr. 17

Maak je eigen mini gerechten!

Artikel 6 van 22

Mini Verse

Deze rage heb je vast al eens voorbij zien komen! Miniverse is een verrassingsbal die verkrijgbaar is in diverse varianten. In deze verrassingsbal zitten alle benodigdheden om een mini gerecht of decoratie te maken. Echt super leuk om te doen met je kids. In elke bal kan iets anders zitten dus je weet van tevoren niet welk gerecht of decoratie je unboxed!

De Miniverse ballen die wij hebben gekregen van MGA entertainment zijn de “Make it mini food” en “Make it mini lifestyle”. Ze zijn voor kinderen vanaf 8 jaar maar mijn dochter van 5 kon het prima ook doen met een beetje begeleiding. De oudste van 14 vond het echt heel leuk om te doen. Wat is het nou precies? Nadat je de verrassingsbal open hebt gemaakt vindt je een aantal zakjes om open te maken. Dit is al heel leuk op zichzelf. Hier vind je alle benodigdheden om je Miniverse figuurtje te maken. Levi had een taart die hij kon versieren met glazuur, sprinkles en slagroom toefjes.

Amora unboxte een bak met popcorn en glazuur. Alle details zijn echt zo mooi verwerkt in de mini producten. Het is gewoon een kunstwerk op zich. De kinderen zijn echt heel geconcentreerd bezig om hun mini gerecht te maken. Je kan ze daarna laten drogen en bijvoorbeeld in een poppenhuis gebruiken. Of gewoon voor de leuk sparen en neerzetten in de bijgeleverde capsule display.

O.a. verkrijgbaar HIER verkrijgbaar. (Bol.com)

Let op: de gerechten zijn niet eetbaar.

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel