Blog nr. 16

Wine O' clock

Artikel 5 van 20

Wine O' clock

Het is altijd wel ergens wine O’ clock. Ik drink niet heel veel wijn maar als ik wijn drink dan wil ik wel genieten van een lekker wijntje die ook vers blijft. Wijnflessen met een kurk zocht ik niet vaak uit omdat het zo een gedoe is om open te maken en bewaren. Daar heb ik iets handigs op gevonden! Namelijk de “4 in 1 wine opener” van Cuisinart.

Door de handige capsulesnijder kan je vooraf gemakkelijk de folie loshalen. Deze snoerloze kurketrekker opent een fles in een paar seconden met één druk op de knop. Voor mij echt perfect want ik weet elke kurk te vernagelen. En nu heb ik niet meer het gerotzooi dat ik met een mes de restjes kurk uit de fles moet halen. Deze wijn opener heeft ook een handige schenktuit, door de luchtstroom breng je de volle smaak van de wijn naar voren. Omdat ik niet heel vaak wijn drink kan ik meestal de fles meteen weg gooien na 2 wijntjes. Dat is heel erg zonde. Maar deze wijn opener heeft een vacuümafsluiter met datumindicator om je wijn te bewaren. Al deze handige hulpmiddelen passen perfect in de lichtgewichte opener.

De wijnopener kan je gemakkelijk opladen door de bijgeleverde lader en usb kabel. Wanneer de wijnopener na 2.5 uur opgeladen is kan je er 50 flessen mee openen. Dat zijn er heel veel!

Wil jij ook heel veel wijnplezier? Bestel de wijnopener dan hier.

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel