Blog nr. 19

All-in resort Preston Palace

Artikel 2 van 20

Een gezellig dagje weg bij All-in resort Preston Palace.

Wij mochten in februari een dagje weg naar Preston Palace. Dagje is erg onderschat het is een flinke dag met leuke activiteiten. Dit is onze tweede keer dat wij bij Preston Palace waren en ik kan je vertellen dat het echt niet verveeld! Er is zoveel te doen dat er genoeg overblijft voor nog een bezoek. Ik ga je vertellen wat wij allemaal hebben beleefd bij Preston Palace.

We zijn na binnenkomst eerst lekker gaan lunchen. Je kunt bij het buffet kiezen uit een uitgebreid assortiment aan eten. Er was fruit, verse broodjes, taartjes, warme gerechten, salades, koffie, thee, frisdrank etc. Echt genoeg om iedereen tevreden te stellen.

Daarna zijn we naar de nieuwe game hall gegaan waar de leukste spellen stonden. Niet alleen de oudste van 14 jaar heeft onwijs genoten hier maar ook de twee kleintjes hebben veel lol gehad door o.a. Super Mario te spelen. Daarnaast voel je jezelf als ouder ook nog een beetje kind.

Toen we uit gegamed waren zijn we naar de indoor Kermis geweest. Dit was net als ons eerder bezoek een groot succes bij Amora en Luxor. Die zijn in verschillende attracties geweest zoals de thee kopjes en octopus waar ze onwijs in hebben genoten.

Na dit avontuur zijn we gaan zwemmen bij zwemparadijs Riviera. Dit is een Subtropisch regenwoud zwembad in het hotel zelf. Wij hebben dit expres aan het einde van de middag gedaan omdat Luxor en Amora erg rozig van het zwembad kunnen worden en anders de rest van Preston Palace niet meer wakker zouden zien haha. Het zwembad is echt heel leuk! Als je binnenkomt zie je al een grote tank met echte piranha’s in het midden van het zwembad en er zijn diverse stroomversnellingen en watervallen. Rustig aan doen? Dan kan je ook in de sauna of bubbelbad en afkoelen in het koude bad. Voor de kindjes is er een spannende interactieve glijbaan. De temperatuur van het water in het zwembad is lekker warm.

Onze afsluiter was een heerlijk dinner bij Midtown. Na het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht gingen we met een volle buik richting huis aan! 

 

Wij hebben onwijs genoten en via Instagram komt er op 9 februari een give-away online waarbij jij voor 4 personen een all-in dag bij Preston Palace kan beleven! Deze wil je niet missen dus volg ons alvast via @dutchlifestyle.nl en bekijk onze tijdlijn hoe jij kans maakt op deze prijs.

Wil je ook een keer verblijven bij Preston Palace? Bekijk dan hier alle informatie.

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel