Blog nr. 20

Vakantiepark Ommerland

Artikel 1 van 20

Vakantiepark Ommerland

Wij mochten een lang weekend verblijven bij vakantiepark Ommerland in de nieuwste lounge van het vakantiepark namelijk de Vechtdal Lounge met sauna. Dit is een ruime lounge voor maximaal 6 personen. De Lounge heeft drie ruime slaapkamers, een badkamer met douche en ruime woonkamer. Buiten heb je een grote veranda met twee hangstoelen. De keuken is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien deze heeft namelijk een Cooker en vaatwasmachine. Bij de lounge zit ook een ruime sauna waar je heerlijk in kunt ontspannen.

Op het park zijn overal speeltuinen en er is naast de Brasserie een hele nieuwe speeltuin geplaatst waar je ook met warmer weer met water kunt spelen. In de zomer kan je zwemmen in het buitenzwembad, waar genoeg speelvertier is voor de kleintjes. Is het wat kouder dan kan je ook gebruik maken van het binnenzwembad. Voor de oudere kids is er een Chill Out waar een pooltafel, tafeltennistafel en tafelvoetbal aanwezig is. Daarnaast kan je ook paintballen in Fortnite style en klimmen in het klimbos.

Heb je trek gekregen van alle activiteiten, dan kan je op het park terecht bij de Brasserie, waar een leuke speeljungle is voor de kleintjes en je heerlijk kunt eten en drinken.

Op het park is ook een ponymanege. We hebben de laatste dag een ritje op een pony gemaakt met Luxor en Amora. Zij vonden dat helemaal geweldig, en ik ook.

Ook boeken? Klik hier.

 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel