Blog nr. 15

Ontspannen met Lavendel

Artikel 6 van 20

 

Ontspannen met Lavendel.

Ik ben een pure chaoot en daardoor kan ik af en toe flink gestrest zijn, met als gevolg dat mijn spieren daar op reageren en vast gaan zitten. Ik ga daarvoor 1 keer per maand naar de fysiotherapeut maar dit probleem moet je natuurlijk aanpakken bij de basis. Het is op dit moment niet mogelijk om met 3 kindjes en een drukke baan het rustiger aan te doen. Hierdoor zoek ik dan naar relax momentjes voor mezelf. Ik ben al jaren bekend met de werking van Lavendel en gebruik elke avond lavendel olie om te smeren op mijn polsen en puntjes van mijn hoofdkussen.

Maar nu heb ik iets nieuws ontdekt. Namelijk de Glow Botanica Thermisch kussen van lavendel en lijnzaad. Dit kussen kan je opwarmen en op je spieren, buik, benen etc. leggen om pijn en ontstekingen te helpen verminderen. Het kussen is ook aan te raden bij hormonale schommelingen of wanneer je ongemakken van PMS ervaart. Hiernaast ruikt het kussen heerlijk naar Lavendel. Het inademen van Lavendel verminderd angstgevoel, verbeterd te stemming en bevorderd de algehele gevoel van ontspanning.

Mijn zoon heeft best vaak last van zijn buik en heeft dit kussen al meerdere malen gebruikt op zijn buik. Hij vindt de geur en de zachte stof om de kussen heel fijn. Voor de warme dagen kan je de kussen ook in de koelkast neerleggen voor extra verkoeling.

Wil je ook ervaren hoe dit fijne kussen werkt? Bestel deze dan hier. Op de site vind je ook andere producten om lichamelijke ongemakken te ondersteunen. 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Dutch-lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel